Meteen naar de inhoud

Inspirerende tuinen bij Maat Hoveniers

Dit project had nogal wat voeten in de aarde. Letterlijk dan. De passie waarmee Henk Maat van Maat Hoveniers zijn hoveniersvak uitvoert, straalt uiteindelijk ook af op zijn website.

Het concept: Maat Hoveniers verkoopt je geen tuin, maar het gevoel dat je in het voorjaar bij de eerste zonnestralen heerlijk gaat genieten van de bloeiende natuur op je heerlijke, nieuw ingerichte terras…

Met die gedachte ben ik aan de slag gegaan. De sitebezoeker moet ervaren dat Maat Hoveniers ontzorgt. Dat de prachtige tuinen die op de site staan het uitgangspunt zijn om contact op te nemen en samen te zoeken naar de mogelijkheden.

Eric voelt haarfijn aan wat mijn vak inhoudt en waar ik elke dag voor mijn bed uit kom. Dat wilde ik ook terugzien op mijn website. Dat is zeker gelukt!

ook oplossingen voor zzp-ers

spreekt het je aan wat je ziet?

Neem contact op zodat we binnenkort aan de slag gaan met jouw eigen verhaal.